Regionaal ZorgbeheerZorgondernemer worden

Zet jij je passie voor zorg om in een eigen onderneming?

Wij zijn op zoek naar gedreven zorgondernemers die hun ideeën over goede zorg voor ouderen vorm willen geven. Heb jij als ervaren verpleegkundige interesse om zelf de scepter te zwaaien binnen een zorgconcept? Dan bieden wij jou de kans om je eigen zorgonderneming te starten.

Als ondernemer krijg je de verantwoordelijkheid over alle aspecten van de bedrijfsvoering. Je bepaalt zelf hoe de zorg wordt ingericht en staat aan het roer van je team. Tegelijkertijd bieden wij een interessant opleidingstraject om je voor te bereiden op deze uitdaging.

Onze zorgconcepten zijn gericht op kleinschalige woonvormen, waarbij de nadruk ligt op persoonlijke aandacht en actief meedoen. We ambiëren een laagdrempelige aanpak, zodat ook kwetsbare ouderen met een kleine beurs de zorg kunnen ontvangen die ze verdienen.

Sta jij open voor het ondernemerschap en heb je affiniteit met onze visie? Neem dan contact op voor een kennismaking. Stuur gemotiveerd je CV en motivatiebrief naar info@regionaalzorgbeheer.nl. We kijken ernaar uit je ideeën te horen!